Стендъп комедиантите по принцип не залагат кой знае колко много на

...
Стендъп комедиантите по принцип не залагат кой знае колко много на
Коментари Харесай

Когато стендъп комедиантка се съблече на сцената

Стендъп комедиантите по принцип не залагат кой знае какъв брой доста на представянето им преди появяването на сцената. А по-скоро на остроумни смешки и закачки по-късно.

Но Наташа Леджеро е решила да направи и двете и безусловно да събере очите на всички в залата. По време на стендъп зрелище комикът Бърт Крайшър излезе без тениска на сцената и откакто завърши с шегите си предложения на сцената своята колежка.

Тя, от своя страна, реши да стартира стремително монолога си, събличайки първо бялото си якето си, а по-късно и тениската си, с цел да схванат всички в залата, че довечера е решила да не носи сутиен.

Реакцията на публиката при събличането на Наташа Леджеро е предстоящо бурна, само че единствено след няколко секунди комедиантката реши въпреки всичко да се загърне с якето си.

В профила си в Instаgram Наташа Леджеро показа видео от случилото се, както и няколко фотоси. Към постовете си тя написа, че щом мъжете комедианти могат да се събличат голи до кръста, то за какво и дамите да не могат.

Съпругът ѝ Моше Кашър, който също е стендъп комедиант, разяснява видеото по занимателен метод. Той написа, че е гневен от случилото се и желае да приказва с нея или най-малко тя да се прибере вкъщи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР